Wat wij missen uit de U.S.A.!

Dan toch wel het door rood mogen rijden als je rechtsaf slaat (Arizona in ieder geval) en het feit dat je de bon van een flitspaal, net als in Duitsland, niet krijgt als jij je zonnenklep naar beneden hebt. Heeft heel wat gescheeld door de jaren heen :biertje:
 
Dat op stekelbaarjes vissen in NL nooit meer hetzelfde zal zijn.........

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Kb2sWWc133k[/YOUTUBE]
 
Dat is zo'n beetje hetzelfde met de gigantische uien en reusachtige tomaten die ze in de US verkopen in de supermarkt! Everything's bigger in the US.

En ja de Johny rocket mis ik ook erg :) Wie weet er ergens een echt Amerikaans diner restaurant in NL te vinden?

En de moutnain dew is nu ook gewoon in NL geproduceerd met NL labels erop! Nu is het wachten tot ze ook 1.5 L flessen gaan bottelen. Check out de website van ze, ook in NL!
 
Wat dacht je van Mc Donalds en/of Burgerking?

Over Mountain Dew: Een collega van mij is een tijdje vliegmedisch afgekeurd geweest vanwege hartritme-stoornissen. Bleek te komen door Mountain Dew. Deze drank wordt bijeen gehouden door o.a. benzeen. Ik heb ook wel regelmatig Mountain Dew gedronken, maar sinds dit verhaal heb ik geen druppel meer tot me genomen.

http://voices.yahoo.com/just-bad-mountain-dew-you-3462305.html
 
Last edited:
Overigens mag Chilli's hier ook niet in de lijst ontbreken. Samen met de Outback toch één van mijn favoriete restaurants. :D
 
Back
Top