Natalee Holloway -- Aruba.

Het is een onderwerp in de crewroom op een bulletinboard op internet !!!!!! Niemand dwingt je mee te doen. Moeten we rekening houden met het feit dat het allicht iemand niks boeit? in dat geval is deze vrij om niet deel te nemen in het topic.

Viva la liberte!
FD
 
Is het jullie dochter dan?:duh:

Nee... maar ik kan me zo voorstellen dat als het wel zo zou zijn, ik ook graag zou willen dat iemand hier z'n tanden in zet.

Maar wat had je zelf in gedachten? Alles wat ver van jou bed is, dan mag niet over gepraat worden?
 
[youtube]http://youtube.com/watch?v=GNKvGbTPAts[/youtube]
[youtube]http://youtube.com/watch?v=arxki5WvO3Y[/youtube]
 
wat is het toch een ontzettend interessante zaak.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0rdHAHGL5Zg[/YOUTUBE]
 
Bird -

Not a whole lot buddy. Trying to stay out of trouble, thats about it.

FD
 
Misschien is Joran niet de meest fatsoenlijke jongen etcetera, daar sta ik achter, maar al die theorietjes maken heb nog geen moordenaar, vooral niet totdat ze met concreet bewijs komen.

BTW, Vandaag was ik op het vliegveld voor een prive vlucht en Peter R de Vries zelf kwam aan met de KLM in de middag. Hij had 3 cameramannen bij zicht, en liep na het aankomen naar de incheck balies, met zn crew. Nu weet ik niet zeker, maar ik zal dan denken dat hij nu in Aruba zit. Misschien met het feit te maken dat er nieuwe ontwikkelingen zijn in de zaak, maar toch van de andere kant?

Dus dat ze misschein door dr stief vader misbruikt was geweest, dat ze alleen maar ruzie met dr moeder had, dat ze al van plan was niet meer terug te komen? Nou ja, we zullen t zien ...
 
Misschien is Joran niet de meest fatsoenlijke jongen etcetera, daar sta ik achter, maar al die theorietjes maken heb nog geen moordenaar, vooral niet totdat ze met concreet bewijs komen.

Ben ik met je eens, maar als er aantoonbaar gaten zitten in Joran's verklaring en hij doet er zelf alles aan om die gaten in stand te houden, dan werk je zelf mee aan je eigen verdachtmaking.
 
Joran does cougers !!!! rrraaaauuuwww

Hé FD, je hebt gelijk (zoek de verschillen:grijns:)

normal_cougar~0.jpg


Of heb ik nu misschien je ego aangetast?:eek!::D


Verzopen kan ze zeker niet zijn met die prammen!:grijns::eek:

Winds,

WvdB
 
Dit is toch pure sensatiemakerij, precies hetzelfde als de "film van Wilders". De film is er nog niet, geen hond weet waar het nu werkelijk precies over gaat, maar commotie onstaat er! Pure sensatie, een stukje nieuws van lik m'n vestje. Ik wacht wel totdat die speurneus met een boek zo dik als de bijbel aankomt met feiten.

Winds,

WvdB
 
Peter heeft Joran te pakken:

http://www.dumpert.nl/mediabase/40530/2f6b1ceb/holloway_zaak_opgelost.html

Zondag 3 februari in Peter R. de Vries, misdaadverslaggever:

Peter R. de Vries lost de zaak Natalee Holloway op.

DAGDROMEN OVER EEN
‘ONMOGELIJKE’ OPLOSSING….

Ook een misdaadverslaggever door wiens toedoen al eens eerder geruchtmakende moord- en verdwijningszaken zijn opgelost, dagdroomt nog wel eens over zaken die hij in zijn carriere graag zou willen oplossen. De harde werkelijk is dat dit meestal illusies zijn. De verdwijning van Natalee Holloway was aanvankelijk zo’n zaak.


Natalee Holloway

Nadat justitie de zaak had gesloten geloofde bijna niemand meer dat dit raadsel ooit zou worden opgehelderd. Maar op basis van 30 jaar journalistieke ervaring, mijn misdaadkennis en intuitie wist ik dat dit drama opgelost moest kúnnen worden. Maar dat is uiteraard makkelijker gedacht dan gedaan. Dat vertrouwen in een oplossing werd alleen maar bevestigd toen ik samen met redacteur/regisseur Kees van der Spek eind 2006 voor de eerste keer naar Aruba ging om de zaak te onderzoeken en we vele ongerijmdheden ontdekten. We maakten een onthullende, extra lange aflevering over de lotgevallen van Natalee en vanaf dat moment waren we allebei in de greep van Het Mysterie…

We aarzelden dan ook niet toen zich een aantal maanden geleden, in de herfst van 2007, een nieuwe kans aandiende om ons intensief met de verdwijning bezig te houden. Hoe dat precies zit, kan ik hier nu nog niet onthullen. Dat komt later. Hoe dan ook, samen bedachten Kees en ik een ingenieus, gedurfd plan dat de waarheid aan het licht zou kunnen brengen. Om het goed te kunnen uitvoeren moesten we geduld hebben en op kousenvoeten manoeuvreren. Er mocht niets uitlekken van onze operatie. Niemand mocht argwaan krijgen en zelfs op onze redactie moesten we daarom noodgedwongen bij vragen wel eens het ‘nice-to-know or need-to-know’criterium hanteren.

Er volgden uitermate spannende weken, waarin de zaak naar een climax toeging, waar we vooraf niet op hadden durven hopen. Kees en ik belden dag en nacht met elkaar, stippelden nieuwe tactieken uit en analyseerden de vorderingen. Soms konden we onze opwinding maar nauwelijks verbergen. En het aantal keren dat we ’s nachts wakker schrokken met invallen, twijfels of voornemens is niet te tellen. De vrees dat de operatie zou mislukken of op het laatste moment zou stuklopen, achtervolgde ons elke minuut. In de loop der jaren heb ik voor hete vuren gestaan in grote zaken, maar de kriebels, spanningen en stress die ik tijdens deze operatie – waarbij zoveel fout kon gaan – heb gevoeld waren nieuw.

Maar het is de inspanning waard geweest. Het moment dat Kees van der Spek en ik – staande in een benauwd spothokje op de redactie – dé beelden bekeken die alles duidelijk maakten, zal ik nooit vergeten. De woorden die we toen spraken kan ik hier niet ongekuisd optikken, maar daar zult u begrip voor hebben als u de beelden heeft gezien. De beelden van de spannendste verborgen camera-actie die ik ooit heb gedaan.

Soms leiden dagdromen toch tot harde journalistieke produkties. En de bittere waarheid…

Peter R. de Vries


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/1184031.html


Check ook ABC news: http://abcnews.go.com/
 
crimereporter-dossier-NL.jpg


JUSTITIE OPENT NIEUW ONDERZOEK NA UNIEKE
VERBORGEN CAMERA-ACTIE

PETER R. DE VRIES LOST VERDWIJNING
NATALEE HOLLOWAY OP
A.S. ZONDAG EXTRA LANGE UITZENDING OP SBS 6

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries lost zondagavond, vanaf 21.30 uur in een speciale, extra lange uitzending op SBS 6, de verdwijning van Natalee Holloway op waar Nederland, Aruba en de Verenigde Staten al bijna drie jaar van in de ban zijn. De Vries is afgelopen week teruggekeerd van Aruba, waar hij de justitie-autoriteiten heeft ingelicht over zijn onthullende bevindingen. Het Openbaar Ministerie is direct een nieuw onderzoek begonnen.

- VERBORGEN CAMERA-ACTIE -

De oplossing van de zaak is te danken aan een ingenieuze verborgen camera-actie, waar door het programma van Peter R. de Vries maanden aan is gewerkt. SBS 6 zendt zondagavond vanaf 21.30 uur een speciaal ingelaste, extra lange uitzending van bijna twee uur uit, waarin de ontknoping van dit verdwijningsmysterie gedetailleerd uit de doeken wordt gedaan.

- MOEDER NATALEE BIJ PETER -

De moeder van Natalee Holloway, Beth Twitty, is op uitnodiging van Peter R. de Vries in Nederland en is door hem vandaag op de hoogte gebracht van de doorbraak. Tot de uitzending, zondagavond 3 februari a.s. om 21.30 uur op SBS 6, zullen er geen aanvullende inhoudelijke mededelingen worden gedaan.

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever
Zondag 3 februari 2008, 21.30 uur op SBS 6

Voor meer informatie:
Peter Schouten: 035 - 539 99 37 / 06 - 22 60 07 83 / peter.schouten@endemol.nl
-----

Nou moet ik zeggen... Ze moeten wel erg waterdichte feiten hebben dit keer dat alle 3 mannen weer zijn opgepakt en Peter met zulke (zie bovenstaande) beweringen om de hoek denkt te kunnen komen daar hij zn naam te grabbel gooit nu.

Zowieso zijn er aardig wat keiharde bewijzen nodig om voor een justitieel apparaat tot het besluit te komen een gesloten zaak weer te openen.

Mooi zo, heb het altijd al geroepen, waar rook is is vuur. Hoop dat we het nu kunnen afsluiten en dat haar familie na 3 jaar eindelijk kan beginnen met het verwerken van een verlies dat wij ons niet kunnen voorstellen.




Maar wacht mannen! Joran kan het nooit gedaan hebben, want......

@FD



Het antwoord geef je zelf.



Juridisch is ze (nog steeds) vermist.



Je zou voor minder :biertje:

Amerika voert een onrechtmatige oorlog in Irak.
Afgezien van dit onbezonnen (oorlogs)spelletje onder het mom van War on Terror (geraamd kostenplaatje ondertussen: 1.500.000.000.000), swingen (bijgevolg) de olieprijzen wereldwijd de pan uit.

Naar schatting hebben zo'n 47 miljoen U.S. ingezetenen GEEN verzekering.
Bijgevolg: 18.000 onnodige overlijdens per jaar.
9/11 valt hierbij in het NIETS.

Werelds grootste Porno & Sex industrie bevindt zich in Amerika.
Als je (bijwijze van spreken, per ongeluk) met een open gulp overstraat loopt (U.S.), wordt je (al) opgepakt.

De American Home Mortgage (AHM) crisis, waarvan ook wij serieus de financiële gevolgen dragen, laat ik nog maar ff buiten beschouwing.

My 2 cents.

:grijns::grijns::passed:
 
Last edited:
Back
Top