Tip voor forum-deelnemers over meelezers

Status
Not open for further replies.

Diana

Active member
Het Airwork luchtmacht/marine-forum en de bijbehorende Kennisbank vormen samen een bron van informatie over keuring, opleiding en werk bij de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marine. Je krijgt veel informatie, je kunt je eigen ervaringen delen en veel leuke contacten leggen. Veel mensen zijn hier gekomen als onwetende scholieren, hebben de informatie goed opgepakt, inzet en aanleg getoond, hard gewerkt en ze vliegen nu daadwerkelijk bij de krijgsmacht. Informatie is alles. Doe er je voordeel mee.

Maarrrr... Hoe leuk het hier onder elkaar ook is, wil ik je er toch even op wijzen dat IEDEREEN meeleest. Dus ook de officieren, psychologen, instructeurs op Soesterberg (PO-1 etc.), Seppe (PVS), Breda (KMA), Woensdrecht (EMVO) tot in Amerika (Sheppard e.d.) aan toe. Plus hun collega's, meerderen, jullie toekomstige collega's, jullie toekomstige meerderen.

Het komt regelmatig voor dat de reputatie van mensen op Airwork - naar aanleiding van hun bravoure-achtige uitspraken alhier - hun vooruitsnelt. Dat kan voor onprettige situaties zorgen tijdens je keuringstraject en je eventuele opleiding. Je krijgt je opmerkingen op Airwork onder je neus gedrukt! Je moet dan wel ter plekke voor héél veel goede indrukken zorgen om de vreemde (in het ergste geval zelfs lachwekkende) indruk weg te nemen die ze hier van je hebben gekregen. En dan nog blijft er iets kleven.

Dus hierbij het goedbedoelde advies je hier te gedragen alsof je al bij de luchtmacht/marine in dienst bent. Volwassen dus en met een bescheiden toon, passend bij een toekomstige officier-vlieger.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top