arthorizon
New member
Goede middag.
Ik heb een vraag die eigenlijk niets met aviation te maken heeft maar ik stel hem toch maar even want ik moet wat.
In mijn expat kring in Kuala Lumpur zijn we allemaal eens aan de beurt om een avond festijn the organiseren.
Nu had Art met zijn grote smoel gezegd dat de volgende sessie bij hem thuis was en,... Kaas Fondue.
Nou, dat ging er in als nasi lemak natuurlijk want de normale gang van zaken in het expat circuit komt niet verder dan de obligatore BBQ, Steamboat, Drunken shrimps, Satay Ayam met Roti Prata, you get the point.
Nu was het lang geleden dat ik zulks heb gebrouwen dus even geoefend.
Katastrophe. Niks lukte, het bleef maar oily en wilde niet emuleren tot die fijne melange die je met een stukje stokbrood naar je mond brengt.
Heb nog wat zetmeel geprobeerd maar dat mocht ook niet baten.
Ik ben het verleerd.
Kan iemand mij nu snel aan het juiste bereidings concept helpen.
Ik heb, Grueyere, Emmentaler en wat oude Goudse. reeds gesnipperd.
Normaliter bruis ik eerst wat witte wijn, strooi wat knoflook en dan gaat de kaas er in. Roeren. So far so good. Dacht ik, maar mijn oefeningen gaan steeds fout.
Wie helpt mij op weg om een vergeten recept terug in herinnering te brengen,
Thanks.
Cheers
Art
Ik heb een vraag die eigenlijk niets met aviation te maken heeft maar ik stel hem toch maar even want ik moet wat.
In mijn expat kring in Kuala Lumpur zijn we allemaal eens aan de beurt om een avond festijn the organiseren.
Nu had Art met zijn grote smoel gezegd dat de volgende sessie bij hem thuis was en,... Kaas Fondue.
Nou, dat ging er in als nasi lemak natuurlijk want de normale gang van zaken in het expat circuit komt niet verder dan de obligatore BBQ, Steamboat, Drunken shrimps, Satay Ayam met Roti Prata, you get the point.
Nu was het lang geleden dat ik zulks heb gebrouwen dus even geoefend.
Katastrophe. Niks lukte, het bleef maar oily en wilde niet emuleren tot die fijne melange die je met een stukje stokbrood naar je mond brengt.
Heb nog wat zetmeel geprobeerd maar dat mocht ook niet baten.
Ik ben het verleerd.
Kan iemand mij nu snel aan het juiste bereidings concept helpen.
Ik heb, Grueyere, Emmentaler en wat oude Goudse. reeds gesnipperd.
Normaliter bruis ik eerst wat witte wijn, strooi wat knoflook en dan gaat de kaas er in. Roeren. So far so good. Dacht ik, maar mijn oefeningen gaan steeds fout.
Wie helpt mij op weg om een vergeten recept terug in herinnering te brengen,
Thanks.
Cheers
Art