JC
Reaction score
0

Profile posts Postings About

 • Beste JC,

  Ik zag in een topic dat je nog een CBT 737 hebt?
  Als dit zo is, zou ik er dan gebruik van mogen maken?
  Ik ga binnenkort aan de typerating van Ryanair beginnen en zou me daar zo goed mogelijk op willen voorbereiden.

  Gr Lynn
  Hoi JC,

  In December had je een bericht geplaatst dat de Rabobank aan het inventariseren was of er belang was voor piloten om leningen over te sluiten. Echter het email adres wat je erbij had gezet, dat werkt niet. Heb je misschien nog andere contact informatie?

  Gr. Robin
  Hoi Jeroen.
  Vraagje ken je deze software http://b737ng.com/ ik heb alleen geen idee wat de prijs is Apple versie is 59 dollar is wel te doen zal de pc ook wel in de buurt zitten nu gebruik ik zelf de cbt 737 software daarin wordt ook veel behandelt maar niet alles.
  Groetjes Guillaume
  Beste JC,

  Mijn naam is Carlos, 29 jaar en ik ben mij aan het oriënteren op dit forum vanwege mijn interesse in het beroep dat jij thans uitoefent. In het volgende draadje kun je meelezen: http://www.airwork.nl/bulletinboard/showthread.php?p=254981#post254981

  Via V1 Rotate begreep ik dat jij je ATPL modulair hebt gedaan en daarmee een aanzienlijke kostenbesparing hebt gerealiseerd. Zou je mij wat meer kunnen vertellen waar je je ATPL-opleiding hebt gedaan en hoe je aan je vlieguren hebt gewerkt en je ATPL naast je toenmalige baan?

  Tot slot las ik dat je op dit moment voor RyanAir vliegt. Hoe bevalt dit tot dusver?

  Groeten,

  Carlos
  Utrecht
 • Loading…
 • Loading…
Back
Top