Protesteer tegen de onredelijke belastingverhoging op vliegtickets en teken!

Dezelfde onzin als met die extra loonbelasting op IPB tickets. Wanneer stop de overheid eens met het ongegeneerd uitmelken van haar burgers onder de mom van het milieu?
 
Wat te denken van het volgende : Je bent eigen baas hebt een auto van de zaak en dus betaal je daar nog altijd 50% zelf voor. Daarna mag je alsnog 22% over de cataloguswaarde aftikken.
Je zou er bijna anarchist van worden! :)
 
Gedaan, alles om onze noorderburen te steunen in dit belachelijke spelletje van de overheid.

Overal hetzelfde lijkt wel!
 
Ook getekend.

De vraag is of we zo invloed kunnen uitoefenen of dat de regering ons compleet negeert...
 
Wat denk je zelf? Dat is een van de kenmerken van die verd*&mde socialisten.

Off topic:
Zag ik laatst op teletekst: dat die idioten van de SP wilden dat men op Schiphol de vliegtuigen maar naar de startbaan moesten slepen (i.p.v op eigen kracht) want daar bespaarde je namelijk 3% brandstof mee.
Het slepen naar 36L duurt langer dan de gehele vlucht van AMS naar MAN.

Links gepeupel, niet gehinderd door enige kennis.....
 
Tja en dan nog te bedenken dat het hun (s)linkse vrinden zijn die ervoor gezorgd hebben dat die baan in de eerste plaats dáár kwam te liggen.... Ieder wel denkend mens legt dat ding NAAST de terminal. Je kunt nu de polderbaan als alternate filen...
 
Ik had laatst op het forum vlieghinder.nl (de site die zo mooi alle vluchten op google earth projecteert :) ) een interessante discussie over dit onderwerp. Het leek de schrijvers wel een goed idee zo'n extra belasting. Ook werd het economisch belang van Schiphol betwijfelt. Toen ik me afvroeg of iemand zelf wel eens vloog, was dat natuurlijk olie op het vuur. Ik wilde alleen aangeven dat ik dat niet zo principieel vond, maar daar waren de meningen over verdeeld. Uiteindelijk wel een aardige discussie gehad.
 
Naar aanleiding van de post door Folberts net gekeken op www.vlieghinder.nl, ik kan niet anders zeggen dat bepaalde mensen in NL niets beters hebben te doen dan klagen.

Jaren geleden een artikel in de Gooi en Eemlander over hoe de borden in de kast stonden te trillen als er een kist over Huizen vloog (+/- 10-15 mile oostelijk van PAM). Terwijl ik in de buurt van PAM woondde er geen last van had.

Nu woon ik 4 km van het vliegveld in Hong Kong en heb ik er nog steeds weinig last van. Maar zal wel aan mij liggen....
 
Back
Top