Emirates Piloten Recruitment Team bezoekt Amsterdam: 21 maart 2012

Diana

New member
@Allen: hieronder een persbericht dat ik ontvangen heb m.b.t. Emirates open dag:

-----------------------------

Emirates Piloten Recruitment Team bezoekt Amsterdam

Open dag 21 maart 2012

AMSTERDAM/DUBAI – 1 Maart 2012 – Emirates Airline, één van de snelst groeiende en meest winstgevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld organiseert op woensdag 21 maart 2012 een informatie bijeenkomst voor ervaren First Officers. Tijdens deze bijeenkomst in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Centre worden de aanwezigen geïnformeerd over Emirates, het selectieprogramma, de voordelen van leven en werken in Dubai en het Emirates beloningspakket. Ook partners zijn van harte welkom.

De positie van First Officer bij Emirates biedt ambitieuze piloten de kans om hun carrière verder te ontwikkelen op een jonge en zeer hightech vloot. Daar komen het aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. accommodatie, ziektekostenverzekeringen, een bijlage voor de opleiding van de kinderen en sociale voorzieningen) en de voordelen van het wonen in de Verenigde Arabische Emiraten nog bij. Dubai heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een bruisende metropool met een prettige manier van leven. De stad maakt met het zonnige weer en zijn brede scala aan recreatieve en culturele voorzieningen, indruk op zowel de bezoekers als de bewoners.

Om voor een baan als First Officer bij Emirates in aanmerking te komen, moeten kandidaten totaal minimaal 4000 en 2000 multi-engine vlieguren hebben; of een totaal van 2500 vlieguren op een modern, commercieel multi-engine, multi-crew jettoestel. (Simulatoruren worden door Emirates niet als vlieguren geaccepteerd). Verder is ICAO ATPL en ICAO Engels (level 4 of hoger) verplicht. Emirates voorziet geschikte kandidaten van een retourticket naar Dubai om deel te nemen aan het selectieprogramma. Wie maximaal 500 minder vlieguren heeft dan de bovenstaande vereisten, wordt ook als kandidaat in overweging genomen.

Sinds mei 2010 vliegt Emirates dagelijks van Dubai naar Amsterdam. Op dit moment vliegt de maatschappij met een Boeing 777-300, maar vanaf augustus zal met een A380 worden gevlogen. Emirates heeft in het verleden al meerdere selectie dagen in Nederland gehouden voor onder meer technici, cabine personeel en piloten.

Emirates vliegt op 121 steden over de hele wereld, met een jonge en high-tech vloot bestaande uit 156 widebody Airbus- en Boeing-toestellen, waaronder 8 vrachtschepen, die zijn uitgerust met toonaangevend comfort. Daarnaast, heeft Emirates 240 widebody vliegtuigen in bestelling ter waarde van ruim 84 miljard Amerikaanse dollar. Daarbij is Emirates de leider in de vliegtuig industrie van de Airbus A380 met 20 A380’s in de vloot en 70 in bestelling, dit maakt Emirates tevens de grootste klant van de Airbus super-jumbo. Op de Dubai Air Show in november 2011 heeft Emirates bij Boeing nog eens 50 extra B77-vliegtuigen besteld die het totaal aantal tot 87 maakt. Vanwege de snelle en dynamische uitbreiding is Emirates dit jaar op zoek naar 500 nieuwe piloten.


Zie voor meer informatie over de carrièremogelijkheden bij Emirates Airline www.emiratesgroupcareers.com

Einde persbericht.
 

Sweetsurrender

New member
Las net op de site:
The Netherlands

Amsterdam


21-Mar-2012
10 am


Sheraton Amsterdam Airport hotel & Conference Centre
Schipholboulevard 101
1118 bg schiphol


Welke dag wordt het nou?
 

shockcooling

New member
Dude?

@Allen: hieronder een persbericht dat ik ontvangen heb m.b.t. Emirates open dag:

-----------------------------

Emirates Piloten Recruitment Team bezoekt Amsterdam

Open dag 17 maart 2012

AMSTERDAM/DUBAI – 1 Maart 2012 – Emirates Airline, één van de snelst groeiende en meest winstgevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld organiseert op woensdag 21 maart 2012 een informatie bijeenkomst voor ervaren First Officers. Tijdens deze bijeenkomst in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Centre worden de aanwezigen geïnformeerd over Emirates, het selectieprogramma, de voordelen van leven en werken in Dubai en het Emirates beloningspakket. Ook partners zijn van harte welkom.....
 

Jeroen994

New member
In de mail die ik enige tijd geleden zelf van EK gekregen heb wordt over de 21e gesproken, dus neem aan dat het die datum zal zijn.
 
Top