Opmerkelijke vliegvelden

Ik heb ff een eenvoudig modelletje (excl. inflatiecorrectie, en excl. rente/aflossing van evt. leningen) in elkaar gesleuteld. Bij een kosten/opbrengsten verhouding van 90% ('winstmarge' 10% op de huidige overlandtarief 20,60), moet er over een periode van 20 jaar ongeveer 11 overland landingen gemiddeld per uur worden gescored, om een investering van 1,5 mio pleuri terug te hebben verdiend. Hmmm ... dat redden ze nooit.

Meer realistisch wordt het als de kosten/opbrengsten 60% ('winstmarge'40%). Dan moeten er volgens mijn modelletje 2,8 overlandlandingen gemiddeld worden gemaakt.

Je kunt het op je klompen aanvoelen ... EHSE overland aandoen wordt duurder als het voor 1,5 mio wordt verkocht!
 
Ooh hij landt voor de "piano bars"! Zeker dezelfde vlieger als de KLM kist at SXM.:wegkwijt:
Gaat nu ook iedereen hier over zeiken? Vast niet want het is natuurlijk veel leuker om KLM af te zeiken dan AA...
 
Het blijft natuurlijk altijd leuker om bekenden af te zeiken.
Echter je hebt wel gelijk! Wat iedereen ook mag beweren, het is NIET de bedoeling om voor de threshold te landen. Gebeurt het wel dan heb je hoe dan ook iets verkeerd gedaan.
Enough said, daar is al een thread over.
 
nog een leuk veldje: Pisco, Peru. Zit je daar in je stoel gaat de hele kist schudden - naschok van de grote aardbeving begin augustus. Staan de president, governor en de italiaanse ambassadeur op je wachten. Kom je daar met een DC10 schijnt dat dat het grootste vliegtuig te zien dat ze daar ooit gezien hebben. Normaal is het een militair veld, gesloten voor civiel verkeer.
Who says life of a freight dog is boring?
Er staan nog een hele zooi Canberra's op dit veld.
 
Kinshasa, ramp is een grote puzzel van vliegend materieel; Russian, western, SE, ME, Piston, Turbine; noem het maar en het staat er! Oppassen tijdens taxi en t/o voor rondlopende mensen..

Curitiba; strookje asfalt van 2215m. Niet al te lang voor een 744F. :)
 
Toncontin in Tegucigalpa, spannend op short final, of het is gezichtsbedrog...:eek:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LMiG-VLYMXo[/YOUTUBE]
 
Toncontin in Tegucigalpa, spannend op short final, of het is gezichtsbedrog...:eek:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LMiG-VLYMXo[/YOUTUBE]

Denk dat een zekere KLM 747 vlieger na zijn gesprek met zijn chef bij die airline aangenomen is..... Ook al voor de threshold getouched... :eek:
 
Back
Top