Hond voorkomt vliegramp

The Flyer

New member
ROME - Op het vliegveld Fiumicino van Rome heeft een hond een dreigende vliegramp op het nippertje voorkomen. Een Boeing 737 dreigde met open laadklep te starten, toen een hondje dat in de laadruimte werd vervoerd, zich uit zijn kooi wist te bevrijden.

De hond sprong uit het vliegtuig en liep over de landingsbaan achter het taxiënde toestel aan waarin zijn baasje zat. De hondenbezitter zag zijn huisdier buiten lopen en wees de bemanning van het toestel erop dat er iets mis was. Zo werd de open laadklep nog net op tijd ontdekt, aldus de krant la Repubblica vrijdag.

Vliegen met een open laadklep kan leiden tot zware problemen met de cabinedruk en tot het neerstorten van het vliegtuig.

Het incident donderdag werd mogelijk door een combinatie van fouten en slordigheden. Het bagagebrijf noch de piloot had gecontroleerd of de laadklep dicht was. Het hondje zat in een kooi die met plakband was dichtgeplakt; zo kon hij makkelijk ontsnappen.

(c) ANP


Heerlijk, dit kan ook alleen in Italy....
 
Stemmig plaatje ook weer erbij gekozen...

http://www.nu.nl/news/1190806/122/Hond_voorkomt_vliegramp.html

837483+s(120!x120!)


Creatieve remake van de 737!
 
Radix, dat is om het publiek vast te laten wennen aan de artikeltjes die gaan komen nadat KLC Embraers gaat vliegen! ;)

Eikie, Tuurlijk heb je een Master Caution voor de Deuren.
Gewoonlijk druk je tijdens het taxien nog op de Recall knop en blijft het desbetreffende Amber Light tezamen met een Oranje Master Caution op de Glareshield branden.
Daarbij krijg je het toestel nooit op druk met een open deur; laat staan dat je een drukverlies krijgt ala Air Inter boven Parijs.
 
Wat een hoax...
Dus die hond jumpt uit dat vliegtuig en kan nog rennen....
Die denkt niet, goh zon motor is gevaarlijk maar gaat erachteraan rennen...
Het baasje zit toevallig aan de goede kant van het raam en zit zo naar het asfalt te kijken dat ie zn hondje ziet....
En verder zag helemaal niemand het???

Volgens mij grote BS
 
uit dezelfde krant, zelfde dag:

Krokodillen en cobra's in bagage Saudiër
Uitgegeven: 12 augustus 2007 14:17
Laatst gewijzigd: 12 augustus 2007 17:54

CAIRO - Een Saudiër heeft geprobeerd een groot aantal reptielen uit Egypte te smokkelen, waaronder vijf cobra's en ruim 250 krokodillenbabytjes uit de Nijl.

De vondst van de dieren in de koffers van de man leidde korte tijd tot paniek onder veiligheidspersoneel op de internationale luchthaven van Caïro.



De autoriteiten spraken zondag over een recordvangst.

Onderzoek

De 22-jarige passagier vertelde dat hij de dieren, waaronder ook veertig kameleons, nodig had voor wetenschappelijk onderzoek op zijn universiteit in Saudi-Arabië.

De collectie gaat naar de dierentuin van Caïro, de Saudiër mocht na zijn arrestatie naar huis.
 
Heerlense ingehaald door achterwiel
Uitgegeven: 9 augustus 2007 12:37
Laatst gewijzigd: 9 augustus 2007 14:34

AMSTERDAM - Een 35-jarige Heerlense heeft het linkerachterwiel van haar eigen auto voorbij zien rollen. Even daarvoor had de automobiliste al harde tikken gehoord.

Het wiel schoot zondag los op de Europalaan, vlakbij de woning van de Limburgse. Vermoedelijk wilde iemand een of meer wielen van de auto stelen, maar is diegene daarbij gestoord. Een onbekend aantal wielbouten is niet teruggevonden.



De vrouw zat met twee kinderen van 10 jaar in de auto toen het wiel los schoot. Ze reed niet hard, waardoor erger kon worden voorkomen, meldt de politie.

(c) Novum/NU.nl
 
De komkommers schieten weer op heuphoogte voorbij! De Telegraaf viert hoogtij en 2 kippen van de familie de Vries zijn afgelopen nacht verdronken in de sloot van boer Timmermans
 
Back
Top