Hogeschool Saxion & Verkeersvlieger.

Zijn er uberhaupt mensen die deze school op hun lijstje hebben staan?
 
De bovengenoemde naam van de vleigschool "Nederlandse Academie voor Verkeersvliegers" stamt af van Ace Aviation Academy. Het is een pas opgerichte school (ong. 1 jaar oud) en verandert vaak.

Dames en heren jullie lijken nu echt op Arnold B. van de Televaag. Niet gehinderd door enige kennis..... halve waarheden aan elkaar knopen en daar een sappig verhaal van maken!!!

De NAV is nog steeds de NAV zoals die tig jaar geleden ook was. Er is alleen, na 2002, een andere eigenaar opgekomen Na de start van de school in 1992 door mw G. is de school korte tijd in handen geweest van Bert V. tot hij met z'n "andere" school IAC failiet ging.
De huidge eigenaar heeft sindsdien alleen low key kunnen opereren daar hij kort na de overname te horen kreeg dat Twenthe dicht zou gaan. Nu de intentie van de overheid er is om Twenthe open te houden en er een samenwerking is aan gegaan met Saxion kan de NAV eindelijk dat doen wat vanaf het begin de bedoeling was.

De NAV staat los van Ace Aviation Academy. Als je het precies wil weten neem dan contact op met de NAV en/of Saxion.
Als je het niet precies weet, loop dan geen onzin te verkopen, daar heeft niemand baat bij.

Zo dat is eruit .....over tot de orde van de dag

veel plezier verder
 
Last edited:
Woow de hbo vlieg combinatie opleidingen vliegen ineens als kool uit de lucht.. nog even en je kan HBO pluimveehouderij combineren met een vliegopleiding...
 
Back
Top