Space Shuttle simulator

Ik heb geprobeerd met X-Planes de re-entry te doen. Moeilijk en best realistisch, aangezien ik de eerste keer verbrandde in de atmosfeer en de tweede keer in Montana landde in plaats van op Cape Canaveral... Aangezien dit me in het echt ook zou overkomen denk ik dat het realisme hoog ligt in die sim...
 
Probeer deze maar eens; http://www.shuttlesim.be/

Waarschuw ik vast; heel heel heel moeilijk, want alles doet het. Ik kan je dan ook aanraden een origineel vluchtplan en de originele checklists te downloaden en een uur of wat voor een lancering uit te trekken!
Deze is ook prachtig, maar niet echt voor leken; http://aokwom.com/
 
Heb tot nu toe altijd met Orbiter Simulator gewerkt. Veel gemotiveerde fans die verschillende toepassingen hebben geschreven (space-stations, oude en futuristische shuttles, realistische en science-fiction-schepen e.d.)

Vluchten, in real-time (als je teveel tijd hebt) of versneld, binnen het zonnestelsel, van lancering op aarde tot entries op de manen van Jupiter.

http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/
 
60GB vind ik wel een beetje veel voor een vluchtsimulator...

Dan draai je hem toch gewoon vanaf een externe harde schijf, die dingen zijn echt niet meer duur. Ook handig voor TimeMachine. Wel liefst eentje met vuurdraad (vanwege de snelheid). Maar je kunt natuurlijk ook gewoon windows er bij installeren.
Ik ben al meer dan 15 jaar apple gebruiker en heb geaacepteerd dat je voor sommige dingen toch echt windows moet gebruiken.
Ik doe het zelf met parallels, maar kan natuurlijk ook gewoon met bootcamp.
Gebruik zelf windows alleen voor applicaties die echt niet op de mac beschikbaar zijn: m'n ATPL theorie en het updaten van m'n garmin handheld en m'n stinger DSI.

Als het echt alleen om een flightsim gaat zou ik toch eens goed naar xplane kijken. Xplane rocks !

Groet,

Leon.
 
Het vervelende is dat ik geen licentie voor Windows heb. Voor dat geld koop ik inderdaad liever een FireWire 800 extern schijfje :)
 
ik heb die space simulator gedownload. ziet er wel cool uit. Maar ik dacht altijd het lijkt me misschien wel heel cool om van airbus over te stappen op de space shuttle. Maar dan moet ik echt gaan werken.:1855: wat een knopjes. Aantal airbus in het kwadraat.:eek: word er al moe van als ik halverwege de orbit ben:D
 
Back
Top