Luchtvaartbeurs Rotterdam (en platformtours.......)

Okay,


Iedereen op dit forum zal wel eens een vliegtuig van dichtbij hebben gezien :duh:
maar voor eventuele geinteresseerden in de spulletjes op deze beurs in de terminal...

Enfin, zie maar...

"Gratis TOEGANG Gratis PARKEREN, gratis PLATFORMTOERS!

Luchtvaartbeurs- zaterdag 10 november 2007 - 10.00-16.00 uur - Rotterdam Airport


Op zaterdag 10 november 2007 organiseren de stichtingen Airnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society voor het elfde achtereenvolgende jaar weer een luchtvaartbeurs voor verzamelaars en andere luchtvaarthobbyisten. Deze verzamelbeurs vindt net als de voorgaande jaren in de terminal van Rotterdam Airport plaats.

In het luchthavengebouw zullen tientallen stands zijn opgesteld met boeken, tijdschriften, DVD's/CD's, video's, vliegtuigmodellen, ansichtkaarten, dia’s, foto’s en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Meerdere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Gedurende de dag zullen - onder voorbehoud - RONDRITTEN over het vliegveldplatform worden verzorgd. Er zal zeker ook kunnen worden gefotografeerd! Tussendoor is het restaurant van de luchthaven een prima plaats om even onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten.

De beurs is ZEKER NIET ALLEEN voor vliegtuigspotters bedoeld, maar ook voor andere hobbyisten en geïnteresseerden in zowel de militaire als burgerluchtvaart. Rotterdam Airport, Airnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society nodigen elke luchtvaartliefhebber dan ook van harte uit om op zaterdag 10 november 2007 naar Rotterdam Airport te komen.

Rotterdam Airport is uitstekend per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de verzamelaarsbeurs kunnen kosteloos parkeren op P1 of P3 (lang parkeren). Bij de Airnieuws-stand kunt u uw inrijkaart KOSTELOOS laten omzetten in een uitrijkaart. Zie voor een routebeschrijving naar de luchthaven
http://www.rotterdam-airport.nl .

Rotterdam Airport is ook per bus 33 zeer goed bereikbaar vanaf het Centraal Station (reisduur vanaf het station naar het luchthavengebouw ongeveer 25 minuten). Tijdens piekuren vertrekt om de tien minuten een bus.

Voor meer informatie en de dienstregeling,
zie http://www.rotterdam-airport.nl .

Toegang tot de luchtvaartbeurs is kosteloos. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Zie ook http://www.scramble.nl/dsc.htm
 
Last edited:
Platformtours op Rotterdam, moet niet gekker worden! :grijns:
 
De kennelijk zo verguisde platformtours zullen aanstaande zaterdag plaatsvinden.
Het is trouwens al van voor "9-11" dat Schiphol dit soort ritjes hield. En daar mocht je niet uitstappen op het platform. Hier wel...
 
Back
Top