GOD BLESS AMERICA

Hey Imo!

Ben blij dat je zo van lezen houdt!

Misschien moet je dan ook maar eens dit boek gaan lezen:

http://www.economichitman.com/pages/bookpages/author.html

Op de volgende link staat een interview met de schrijver. Hierin wordt globaal verteld waar het boek over gaat: http://www.sharenl.org/Archief/2005/april05_interview.htm


Kun je ""While Europe Slept: How Radical Islam is Destroying the West from Within" misschien een beetje relativeren. En ja, ik heb "While Europe Slept: How Radical Islam is Destroying the West from Within" ook gelezen....

Cheers!
 
Last edited:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GsfVw9xxoNY[/YOUTUBE]
 
Last edited:
Oppervlakkige amerikanen

Oppervlakkige amerikanen

Ben het wel eens met je Imo,

Nederlanders hebben altijd zo'n kritiek op amerikanen dat ze zo oppervlakkig en "dom" zijn maar als ik ze dan vraag hoeveel amerikanen ze kennen dan houdt het op. Hun mening over 300 miljoen mensen is gebaseerd op 5 afleveringen Melrose Place en één weekendje New York; wie is er dan oppervlakkig ?.
Affijn, ik heb zelf jaren in de states gewoond en believe me, er zijn idd veel ignorent mensen maar in Nederland relatief zeker zo veel.
 
Verdiep je een beetje in interculturele sociale wetenschappen en je komt erachter dat 't overal hetzelfde is. Mensen verschillen echt niet zoveel over de hele wereld. De patronen zijn overal hetzelfde.
'Wij' zijn ignorant, 'zij' zijn ignorant, 't is allemaal hetzelfde. Moslims zijn dom, Christenen zijn dom, Amerikanen zijn dom, Nederlanders zijn dom, iedereen is dom. Maar ja, dom, ignorant, 't is allemaal nogal een subjectief begrip hè.

Mensen hebben nou eenmaal niet de capaciteit om elke persoon om ons heen los te beoordelen. Het heeft evolutionair gezien ook meer zin om zoveel mogelijk dingen in een hokje te plaatsen zodat je snel genoeg kan reageren in een evt. gevaarlijke situatie.

Heeft in dit geval ook veel te maken met machteloosheid. Machteloos tegen de politiek terwijl die veel invloed op ons uitoefent; politici zijn dom, ignorant en weten niet waar ze mee bezig zijn.
Machteloos tegen de USA (en Bush) terwijl die veel uitmaken op het wereldtoneel; Bush en zijn onderdanen zijn dom, ignorant en weten niet waar ze mee bezig zijn.
Ga zo maar door. En tja, je kan moeilijk elke politicus in de gaten houden en al zijn acties beoordelen. Dus zijn alle politici, Amerikanen, etc dom. Ignorant. Simpel.

That's humanity! (Ik doe er ook lekker aan mee! :biertje: )
 
Wie kan zich nog 'De vakantieman' herinneren waar mensen op vakantie gevraagd werden om op een Europese kaart Nederland of de plek waar ze op dat moment op vakantie waren aan te wijzen? Hilarisch!

Eén dame was in staat om Oostenrijk aan te wijzen als land waar ze op vakantie was, staande op een strand in Spanje :p
 
Wat dacht je van de categorie Nederlanders die Nederland niet eens weten te vinden op een wereldkaart. ;)
 
De derde machts wortel uit acht????

Eh dat staat niet op m'n texaanse tikdoos dus dat bestaat niet ja...jullie europeans dachten mij een trick question te kunnen vragen he.....:kiss: wel lief hoor die echte onschuldigheid
 
Wat dacht je van de categorie Nederlanders die Nederland niet eens weten te vinden op een wereldkaart. ;)

Gezellig he vakantieman

Moet nog lachen om de stupiditeit van de geinterviewden

Sorry flightCadet had al wat geschreven voor ik jouw reactie las
 
Last edited:
Modellen zijn ook erg leuk...
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=QLtY-Nbn0r0[/YOUTUBE]


Stupid with guns...MORON

[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=ijTIAzPmWeQ&feature=related[/YOUTUBE]
 
Back
Top